youngfuture.blogg.se

2014-12-31
18:59:40

Lets Jump!

Jaha om några timmar är det dags att ta klivet in i nästa år, 2015. Man sitter och läser på många bloggar summering av året så nu får jag nog oxå ta och göra en och de ska bli ett nytt år. 

Året började sjukt bra med att Matcho gjorde svårare skolor och han hade nog son absoluta topp, just då hade han och jag en riktigt "leta role the world" känsla, tävlingarna dansade vi igenom och allt var bara för bra, i februari bröts mitt liv totalt sönder när en nära vän gick bakom ryggen och kontakten bröts totalt. Samtidigt som jag träffade kärleken, som då i de ögonblicket räddade mig totalt. Snart ett år efter sitter ärren kvar och tilliten till en del människor finns knappt kvar. Men tack vare min underbara ponny som levererade och fina flisan som jag började hitta alla knappar på och utbildningen började påriktigt tog jag mig tillbaka och livet gick vidare. 

Precis innan sommaren kändes det som oturen slog till påriktigt, tävlingarna gick bra enlig alla förutom mog, jag snubblande på målsnöret på varje tävling, de var alltid något som tog de där sista lilla, en felridning, en felbedömning av domaren, eller nåt som dammig bana. Det låter så fjolligt men när man var där var de stora saker. Sen gick de nog bara nerför, i augusti fick Matcho sin skada som resulterade i tre besök på klinik, sprutor hit och sprutor dit och jag pendlade mellan hopp och förtvivlan samtidigt som jag vart sjuk i över en månad och skolan hamnade enormt efter, men vi kämpar oss tillbaka. Matcho är fortfarande på rehabilitering men är mycket bättre och halvt friskförklarad. Så december har varit bra trots allt! Så 2014 kan man sammanfatta som otur och skadeåret. 

Nu hoppas vi på ett skadefritt och sjukdomsfritt 2015 och att framgångarna ramlar in!