youngfuture.blogg.se

2014-05-28
13:33:12

oj oj oj....

Länge sedan man skrev här, hemskt dålig man varit på detta. Men får nog börja uppdatera här lite igen då. Sammanfattar den senaste tiden, dvs sedan 6 maj. Tävingarna har kommit igång på riktigt men inte riktigt haft turen med mig, tävlingarna med Matcho har vi fallit på målsnöret med placeringarna, Flisans tävlingar började bra men unghäst är unghäst så de senaste tävlingarna har vi fått acceptera stora störningar och låga procent. Vilket för mig som är tävlingsmänniska tills jag dör svårt att acceptera, de är jobbigt en stund men när man smält sakerna accepterar man vissa och jobbar på.

Senast igår hände det lite spännande saker, nämligen att jag haft Matcho i fyra år, vilket är helt sjukt. Känns som om det var igår jag hämtade honom. Kommer ett mer ordentligare inlägg om det senare;)

I helgen flyttar vi hästarna till ett stall närmare oss efter 1 1/2 år hos nuvarande hyresgäster där vi har trivts jätte bra o jag tackar de även för att de "gav" oss en väldigt fin unghäst. De är självklart väldigt tråkigt att lämna sina vänner speciellt när man trivs så bra men nu fick vi denna möjlighet att flytta till denna ridanläggning med nybyggt stall och ridhus och fem minuter hemifrån så är det svårt att äga nej med dagens "status" när föräldrar fått nytt jobb och jobbar nästan dygnet själv och jag tar mycket eget ansvar med hästarna samtidigt som man har en pojkvän som man ska ha tid för.

Men snart är det sommarlov och livet blir helt plötsligt mycket bättre!:D

Feliza 5 år 2014-05-27